Ceramic Pro -pinnoitukset Pirkkalassa

Ceramic Pro on kestävä nanokeraaminen pinnoitus, joka ei lähde pesemällä pois

Ceramic Pro -pinnoitus on pysyvä nanokeraaminen pinnoite, joka ei lähde pesemällä pois. Käyttökohteita löytyy niin ajoneuvojen pinnoista aina tekstiileihin, muoviin ja nahkaan. Pinnoitteen ominaisuuksia ovat korkea kiilto, hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkea lämmönkestävyys. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten pinnoitus sopisi ajoneuvoosi. 

Pysyvä pinnoite suojaa tehokkaasti 

  • Naarmuuntumissuojaa (9H-kovuus)
  • Hydrofobinen, erittäin hylkivä pinnoite
  • Säänkestävä
  • UV-suoja
  • Korkea lämmönkestävyys (jopa 1200 °C)
  • Kemikaalikestävä
  • Korkea ja syvä kiilto
  • Kysy tarjous omaan ajoneuvoosi / Varaa aika
  • Krista Lepokorpi 040 8698 944
  • Juha Kivelä 045 6356 057

Käsittely sopii monenlaisille pinnoille

9H-käsittely
Ceramic Pro 9H on kestävä nanokeraaminen pinnoite, jonka ominaisuuksiin kuuluvat korkea kiilto, hydrofobinen pinta, suoja naarmuuntumista ja kemikaaleja vastaan. UV-suoja ja korkea lämmönkestävyys tuovat pitkäikäisyyttä pinnoille.

LIGHT-käsittely
Pinnan hydrofobinen efekti hylkii vettä vieden likaa mukanaan ja pinta pysyy kauemmin puhtaana. Light-käsittely voidaan suorittaa monikerrostetusti, jolloin kiiltoaste nousee ja suojaa maalipintaa pidempään.

TEKSTIILI-käsittely
Huipputekniikkaa oleva tekstiilipinnoite. Kun neste joutuu kosketuksiin käsitellyn pinnan kanssa, muuttuu neste pisaroiksi ja valuu pois pitäen tekstiilipinnan täysin kuivana.

NAHKA-käsittely
Ceramic Pron Nahka-käsittely varmistaa erittäin vettähylkivän pinnan, jolloin pisarat voidaan helposti pyyhkäistä pinnalta. UV-suoja vähentää nahkapinnan vanhenemista, pitäen nahan uudennäköisenä ja pehmeänä.

MUOVI-käsittely
Käsitellyt muovi- ja kumipinnat saavat erittäin vettähylkivän pinnan ja hyvän kulutuskestävyyden. Pinnoite antaa kohtalaisen kiillon huokoisille muovi- ja kumipinnoitteille. Käsittely kestää hyvin ulko- ja sisäkäyttöä sekä antaa kauniin pinnan joko uuteen tai kunnostusta vaativaan pintaan.

LASI-käsittely
Ceramic Pro Lasi-käsittely on suunniteltu erityisesti lasipinnoille ja sillä on korkea kulutuskestävyys. Vesi pisaroituu vettähylkivälle tuulilasin pinnalle ja pisarat liukuvat nopeasti pois ajon aikana. ­­

Monikerrostus lisää pinnan kovuutta
9H-käsittely voidaan suorittaa monikerrostetusti, jolloin pinnoitteen paksuus ja kovuus kasvavat antaen paremman suojan naarmuuntumista vastaan. Annamme mielellämme käsittelystä lisätietoa, joten olethan yhteydessä.

Ceramic Pro pdf »

Käsittely sopii monenlaisille pinnoille

Kysy lisää Pro Ceramic -pinnoitteesta!

Annamme mielellämme lisätietoa Ceramic Pro -pinnoituksesta.
Meiltä löydät tekijät ja tietotaidon toteutukseen.

Krista Lepokorpi 040 8698 944

Juha Kivelä 045 6356 057