Teippaukset jotka huomataan Tampereelta

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!

Miksi auto huomataan tiellä tai miksi joku saa ajatuksensa perille jo matkalla kohteeseen?

Ratkaisu on toimiva, näkyvä ja huolellisesti tehty teippaus. Teippaus mahdollistaa ideologian tai tuotteiden markkinoinnin vuorokauden ympäri, siellä missä auto liikkuukin. Teemme huolellisten ja laadukkaiden teippausten lisäksi myös vanhojen teippausten poistot.

Raskaan kaluston teippausten lisäksi teemme teippaukset myös henkilö-, matkailu- ja pakettiautoille. Lisäksi teemme näyteikkunoiden teippauksia ja teippauksien poistoja. Meiltä saa myös pakettiautojen ikkunoiden tummennukset. Teippauta autosi meillä ja pyydä samalla tarjous työvaatteiden painatuksesta.


Teipataan autosi heti, sillä joku voisi katsella sitä tälläkin hetkellä!

Teippaukset ja teippausten poistot

Hyödynnä näkyvyys liikenteessä ja anna meidän teipata ajokkisi/liiketilasi joko makusi mukaan tai mainosmiehen silmin! Teemme huolella ja loistavalla otteella teippausten poistot ja teippaukset: pyynnöstäsi otamme vanhat kuvat pois ja laitamme uuden ilmeen tilalle. Teippaamme myös yritysten tiloja.


Jos kiinnostuit teippauksesta, ota yhteyttä: 

Hannu Kivelä, 0400 657 627, info@artpaino.fi

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin me otamme sinuun pian yhteyttä. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme myös numerossa 050 376 2677.

*Pakolliset kentät